madár Csemetecsana logó
szalag sarok szalag sarok
Oszd meg ismerőseiddel! twitter facebook

Magunkról

Bemutatkozó videónk ide kattintva megtekinthető.

Családi napközink Budapest 17. kerületének egy gyönyörű, természet által körbezárt , a város zajától távoli, mégis könnyen megközelíthető részén kapott otthont. Tágas szobákkal hatalmas szabadtéri játszóterülettel várjuk a csemetéket.

Ebben az idilli környezetben a szülők jobb kezévé válva szeretnénk kicsinyeik részére élményekben, játékban és ismeretekben gazdag gyermekkort biztosítani, mindezt sok- sok szeretettel és személyes odafigyeléssel megfűszerezve.

Napközinkben keresztény értékeken nyugvó nevelésre törekszünk. Célunk, hogy a nálunk eltöltött időszakban a gyermekek egy szerető közegben megtapasztalhassák és gyakorolhassák ezeket az értékeket.

A lelki egészségnevelés mellett fontosnak tartjuk a testi egészség megőrzését is, mivel tudjuk, a kiegyensúlyozottságnak ez szintén fontos alappillére. Mind az egészséges táplálkozásra, mind a kellő mennyiségű és minőségű testmozgásra nagy gondot fordítunk.

Az ismeretszerzés és fejlesztés nálunk mindig játékos formában zajlik, hogy a gyermekek minden napja örömteli élmény legyen.

Várjuk nagy szeretettel azokat a gyermekeket, akik kisebb csoportban, több egyéni odafigyeléssel, családias légkörben szeretnék eltölteni óvodás, alsós iskolás éveiket.

szalag sarok
Csemete Családi Napközi logó Budapest XVI. ker
1173 Budapest, Határhalom utca 4.
Telefon: +3670/315-41-15, +3670/315-88-73
eniko@csemetecsana.hu
szalag sarok

Vegye fel a kapcsolatot velünk

Ha kérdése van, töltse ki az alábbi mezőket, és mi hamarosan válaszolunk rá!

Az Ön neve*
Sajnos ezt most elírtad... próbáld újra!
Email címe*
Telefonszáma
Sajnos ezt most elírtad... próbáld újra!
Üzenete*
Sajnos ezt most elírtad... próbáld újra!
Elküld
Rendes
lepke lepke